יום רביעי, 27 ביולי 2016

נשיקות או לא להיות


מתוקות, מתפצחות בפה והולכות עם כל דבר!! אני הכנתי אותן לכבוד יום ההולדת של בני שפשוט מטורף עליהן!! בהמשך תוכלו לראות כיצד השתלבו בשולחן היום הולדת. המתכון קל, פשוט וכיפי.
כיף להכין אותן, כיף לאכול אותן וכיף לכבד לאחרים (אם נישאר... )


רכיבים:
3 חלבונים בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר

אופן ההכנה:
שופכים את הסוכר לחלבון ומניחים על בן מארי (סיר עם מים רותחים שמעליו נוכל להניח את הקערה עם החלבונים והסוכר מבלי שהתחתית של הקערה תיגע במים). טורפים קלות באופן ידני את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס לגמרי בתוך החלבון ולאחר מכן מסירים מהבן מארי ומקציפים באמצעות מיקסר במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף חזק, מבריק ויציב (כ-7-8 ד').
וכאן מתחיל החלק הכיפי!!
תוסיפו צבעים, סוכריות צבעוניות, תנסו צנתרים חדשים לזילוף או קחו כפית מהתערובת ותניחו על נייר אפיה באופן לא אחיד- הכל מתקבל וטעים!!

אופים את הנשיקות בתנור שחומם מראש ל100 מעלות שעתיים ולאחר מכן משאירים בתנור כבוי עוד שעתיים.

איך יודעים שהן מוכנות? 
כשהנשיקות מתנתקות בקלות מנייר האפייה הן מוכנות.

תהנו!!


עקבו אחרי ב +google

או הצטרפו אליי בפייסבוק



2 תגובות:

  1. מה זה בן מארי ?? האם זה כלי מיוחד ?? או סיר רגיל ??

    השבמחק
    תשובות
    1. זה שיטה לחימום, לא כלי. סיר רגיל מלא במים רותחים ומעליו מניחים את קערת החלבונים והסוכר כמו שכתבתי בהסבר. :)

      מחק